O nás

Štúdio zdravia a krásy Adelma vzniklo v roku 2017. Do dnešnej podoby sa dostáva po viacerých transformáciách, čím sa stalo v bohatom kozmetologickom svete stabilné a konkurencieschopné.

V počiatkoch sa venuje propagácii zdravého životného štýlu, oddychu a rehabilitácie. No postupne sa jeho služby a zákroky prioritne orientujú na ošetrenia tváre, krku a dekoltu. V tejto oblasti prichádzame so širokou ponukou ošetrení a zákrokov, pričom využívame silu vlastných rúk alebo prístrojov špičkovej úrovne.

Efekt prístrojov znásobujeme používaním kozmetiky svetových mien, ako sú Cliniccare, Mesosystem, Utsukusy, zatiaľ čo jedinečnosť kozmeceutiky Larens zakúsite iba v podaní našich rúk a prstov.  Sme rady, že za uplynulé roky si našlo cestu k námpribližne 1500 klientov, ktorí potrebovali pomôcť, poradiť alebo zrelaxovať. A to, že sme ich očakávania naplnili sa presviedčame každý deň, keď stlačia kľučku na našich dverách opätovne.

“Ďakujem za pani Adelu a za značku Larens  Návšteva jej salónu bola pre mňa vždy príjemný zážitok a wellness nie len pre moju problematickú pleť, ale aj pre dušu. Za svoj život som vyskúšala všetky možné výrobky a procedúry, ale až po použití výrobkov Larens som zaznamenala viditeľné zlepšenie pleti, a to doslova okamžite po prvom použití. Taktiež oceňujem prístup pani Adely a jej široké vedomosti z oblasti krásy aj zdravia.”

Na záver

Koža je najväčší orgán ľudského tela, pokrýva 1,5 až 2 m2 rozlohy na ňom. Plní hneď niekoľko funkcií: termoreguláciu, ochranu pred mechanickým poškodením, ochranu pred vniknutím cudzorodých látok, zabezpečuje kontakt s okolitým prostredím, svojimi čidlami (nervovými zakončeniami) signalizuje nebezpečenstvo. Nie je to dosť dôvodov nato, aby sme sa o ňu starali? Zo skúseností a tiež odborných štúdií je zrejmé, že všetko si vyžaduje svoj čas. Tak aj čas potrebný na úplnú regeneráciu kože je 4-8 týždňov. To samozrejme závisí od príčiny a intenzity poškodenia, od schopnosti kože sa regenerovať, od psychickej povahy poškodeného, od spôsobu stravovania a od vhodnosti aplikovaných prípravkov. Vieme a sme presvedčení o tom, že pri pravidelnom cieľavedomom prístupe možno dosiahnuť krásne výsledky regenerácie až úplného vyliečenia. Chce to len trpezlivosť a odhodlanie.