Ošetrenie/cenník

Kozmetické bankovanie ala Facial Cupping

Tvár bez vrások a jaziev

Žiarivá a napnutá pokožka

Relaxácia a odbúranie stresu

Viac na…

Liečba akné a jaziev

Akné znepríjemňuje život podstatnej časti populácie, či už máte 15 alebo 40 rokov. Mnohí z vás ste prešli nespočetnými liečbami a problém pretrváva naďalej. Vieme Vám pomôcť.

ABY BOLA LIEČBA ÚSPEŠNÁ…

Lash Lifting & Botox

Lash lifting & botox je ideálne riešenie pre ženy, ktorým predlžovanie mihalníc umelými nevyhovuje, ktoré majú rovné riasy smerujúce nadol a pre tie, ktoré predĺžené riasy nosili a po zložení sú ich riasy rovné a poškodené. Mihalnice sa jemne vytočia, oko sa krásne optický zvýrazní a zväčší. Vytvorí sa hlboký a zvodný pohľad. Riasy sa týmto ošetrením posilnia a vyživia.

Pri technike lash lifting sa mihalnice vytočia pomocou silikónových podložiek a všetky prípravky, ktoré aplikujeme sú šetrné k mihalniciam. Lash lifting je vhodný na všetky typy mihalníc – rovné, vytočené, jemné, hrubé, krátke i dlhé. Vytočené mihalníe vydržía cca 4-8 týždňov.

Lash botox bomb je účinná vyživujúca kúra na riasy, ktorá o 100% zvyšuje objem riasy. Vďaka jedinečnému zloženiu nízkomolekulárnej kyseliny hyalurónovej, aminokyselín, keratínu, bambuckého masla, arganu, ricínu, vitamínu E a ďalších. Uzdravuje, urýchľuje rast a výrazne posilňuje riasy. Bez parabénov.

Lash lifting & botox zahŕňa aj farbenie mihalníc čiernou farbou.

Laminácia obočia

Cieľom laminácie je dosiahnuť modelované a výrazné obočie bez zásahu do jeho prirodzenej štruktúry. Patrí k najmodernejším a najnovším technikám,vďaka ktorej sa skráti čas vašej úpravy s príchodom nového dňa.

CENNÍK…

Mezoterapia

Mezoterapia zanecháva unavenú pleť prirodzene čerstvú. Nezosieťovaná kyselina hyaluronová a vysoké dávky vitamínov vedú k hlbokej regenerácii a omladeniu pokožky.

ČO MÔŽEM OČAKÁVAŤ?…

Zbaviť sa pigmentových škvŕn

Pigmentové škvrny na tvári, krku a rukách, pehy, a starecké škvrny nevyhneme sa im. Nezáleží na veku, hormonálnom profile, či pohlaví máme ich.

ČO MOŽEM OČAKÁVAŤ?…

Hĺbkové čistenie pleti/pokožky

Aknózna alebo problematická pleť si vyžaduje zvýšenú starostlivosť, ktorú vieme s kozmeceutikou Larens poskytnúť na najvyššej úrovni. Dokonalý efekt zabezpečí čistenie ultrazvuková špachtlou BT-micro slim.

ČO MÔŽEM OČAKÁVAŤ?…

Hydratácia/regenerácia pleti

Ošetrenie vhodné pre mladú pleť ako prevencia predčasného starnutia. Už po absolvovaní prvej procedúry pleť rozjasníme, zjednotíme farebné tóny, vyživíme a hydratujeme. Dokonca stimuláciou naštartujeme syntézu kolagénových vláken.

ČO MÔŽEM OČAKÁVAŤ?…

Neinvazívny lifting alias liftingové ošetrenie

Pleť, ktorá stratila pevnosť, má výraznejšie mimické a statické vrásky, ak ju veľmi vystavujeme slnečným lúčom sa stáva dehydrovaná, suchá a časom aj ochabnutá. Tieto všetky atribúty spolu s pribúdajucim vekom…

Dokonalá pleť a očné okolie bez vrások vďaka chemickému peelingu

Chemický povrchový peeling s komplexom prírodných peptidov a rôznych druhov kyselín ako kyselina mandľová, pyrohroznová, salicilová, mliečna atď., dokonale zlepšuje stav pokožky a odstraňuje jej nedostatky.

ČO MÔŽEM OČAKÁVAŤ?…

Depilácia

Na depiláciu používame klasický vosk, filmový vosk a cukrovú pastu. Výber depilačného materiálu závisí od depilovanej časti. Ceny sú rozdielne v závislosti od depilovanej časti tela, od zvoleného materiálu a od pohlavia klienta.

Cenník

Tajomstvo večnej mladosti

Ak si chcete naplno vychutnať účinok jedinečnej kozmeceutiky Larens, tak práve vám je určená procedúra “Tajomstvo večnej mladosti”. Na vlastnej koži  za 1 1/2 hodiny pocítite silu kolagénu, elastínu, kyseliny hyaluronovej, alantoínu, Matrixyl-u 3000®,…

Poradenstvo

Súčasťou liečby, ošetrení a procedúr je odborné poradenstvo, ktoré predchádza vykonávanému úkonu. Pri absolvovaní skonzultovanej procedúry je bezplatné.

Plné pery

Vek sa podpisuje nielen na strate objemu tváre, ale aj na strate objemu pier. Tie sa stávajú suchšie, menej objemné a so stratou pigmentácie. Teda sú bledšie, menej výrazné. Alebo s príchodom zimného obdobia ich máte presušené, popraskané a citlivejšie a nepomáhajú ani najkvalitnejšie balzamy na pery? Máme pre Vás riešenie…

Relax v podobe masáže tváre a dekoltu

Masáž tváre a krku má relaxačné a omladzujúce účinky. Špeciálnymi technikami pokožku prekrvíme, uvoľníme stres, čím vytvoríme priestor sa bunkám regenerovať a obnovovať.

Zbaviť sa opuchov okolo očí, rozjasniť pleť, uvoľniť napätie

Cievky, v ktorých prúdi lymfatická miazga, slúžia k odvedeniu toxínov a vedľajších produktov bunkového metabolizmu. Chod lymfy (miazgy) je zabezpečený len činnosťou kostrového svalstva (tzv. svalová pumpa), dýchacími pohybmi hrudníka a pľúc, peristaltikou čriev.

Boj s celulitídou a nadbytočnými centimetrami

Kypré tvary už dávno nie sú v móde. Vymeniť trápenie za rásnu postavu môže byť jednoduchšie ako ste si kedy mysleli. Vďaka ošetreniu laserovým prístrojom Smoothshapes®, vybranými produktami Larens, ich jednou alebo druhoukombináciou alebo prístrojom Vital Injector 2 dokážeme premeniť Vaše telo jednoducho a rýchlo.